Välkommen!

Rutiner kring Covid 19:

Jag möter upp och tar emot alla kunder utomhus, när vädret tillåter. Även betalning sker utomhus. I och med de nya lättade restriktionerna har vi möjlighet att vara inomhus vid busväder.

Jag tar bara emot en hundägare åt gången.

Hunden lämnas över i koppel, inte i famnen.

Jag tvättar händerna noga mellan varje kund.

När du betalar, använd gärna med swish så slipper du handha kortläsaren.

Jag följer givetvis löpande myndigheternas rekommendationer, och gör mitt yttersta för att du ska kunna känna dig helt trygg när du kommer hit.

Om du p.g.a. sjukdom behöver boka om med kort varsel är det självklart ok. Inga sena återbud kommer att debiteras. Jag ombokar givetvis också besöket om jag själv skulle uppvisa förkylningssymptom.

Viktigt inför ditt besök

Hunden ska vara genomkammad och tovfri när den lämnas in. Vid tovutredning debiteras extra avgift.

Glöm inte att din hund ska vara nyrastad innan den kommer till frisören.

Om du får förhinder så meddela detta så snart som möjligt. Tack på förhand!

Klippning och pris

Badning ingår alltid för att garantera en jämnare klippning. Men självklart uppskattas det att du lämnar in din hund ren, och fri från avföring under svansen!

Hundar är väldigt individuella i pälskvalitet och temperament, vilket gör att arbetsteknik och tidsåtgång varierar. Det är också stor skillnad på hur mycket arbete det blir beroende på hundens storlek, tjocklek på pälsen och hur ofta och regelbundet hunden går till frisören. Det kan skilja mycket i hur lång tid en klippning eller trimning tar, även om det är samma ras. Det gör att ett fast pris är svårt att sätta, och varför jag arbetar enligt timtaxa. Som exempel kostar en normal klippning av en liten hund utan tovutredning runt 900-1100 kr. 

Trimning

Med trimning menas att plocka pälsen för hand på strävhåriga raser, t.ex. jack russell och dvärgschnauzer.

En hund som ska trimmas, ska inte badas på två-tre veckor innan trimning. Detta för att hårstråna blir mjuka och svåra att rycka om man badat för nära trimning.